Kategorier
Stockholm

Sladdar som laddar

Hittills har det gått bra att komma ihåg alla sladdar till allt som laddar, kamerabatterier, powerbank, dator och mobil. Värre med munskyddet, det brukar jag komma ihåg när jag står vid hotellhissen.

Är fortfarande grymt besviken på min stegapp! Jag går i tre timmar och får färre steg än jag har en vanlig arbetsdag! Sicket skräp!!! Fast, vem vet, siffrorna kanske stämmer. Jag kom ju inte ända fram.

Lite i våldsammaste laget, kanske?!

En schnitzel hittills, inte en enda Kristall-öl. Det har gått alldeles utmärkt ändå.

Har svårt att somna efter söndagsutflykten men när jag väl gör det drömmer jag fantastiskt.

Kämpar mig genom hotellfrukosten. Tar en liten skål fruktsallad och ett litet glas mjölk för första gången, plus det vanliga: bröd, smör, pålägg, en liten sliskig yoghurt och en kopp kaffe. Fyller i dagens smittspårningsblankett och går upp på rummet för en stunds slummer. En ny vecka har börjat!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020