Kategorier
Stockholm

Vilse i Schöneberg

Knallar som sagt iväg klockan 11 och tycker att jag har gott om tid. Utanför hotellet står en massa securitysnubbar och det är en kommersiell video som ska spelas in. Det medför att jag inte kan ta min tänkta väg och jag beräknar att jag förlorade cirka sextio sekunder på den omväg jag blir hänvisad till.

Följer google map och det går bra ungefär till Insbrucker platz. Där hamnar jag på en kyrkogård som är en återvägsgränd. Av någon anledning, som jag förstår lite senare, lyckas jag trycka på vägbeskrivningen för bil och hänvisas till en motorled som inte går att promenera längs. Google skickar mig åt skogen, hade jag kikat på en vanlig karta hade det varit snorlätt. Nu får jag istället tidsnöd och tar S-bahn från Schöneberg till Botanischer Garten och hinner fram med femton minuter tillgodo.

Sen följer ett ytterst trevligt samkväm i ytterst trevligt sällskap i trädgården hos Gustaf och Andrea. Bättre kan man inte ha det i Berlin!

Gick nonstop i tre timmar men min stegapp har i skrivande stund bara krediterat mig för 2 timmar och 14 minuter. Och ynkliga trettontusentrehundrafem steg. LIAR!

Ni som ännu inte kikat, här är en länk till webbutställningen http://www.fotografer.n.nu/matti-merilaid

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020