Kategorier
Stockholm

Sista måltiden

Sitter med min MacBookPro när jag bloggar på resande fot. Laddar upp bilderna på den och redigerar som vanligt. När jag kommer hem gör jag samma sak men på den stora datorn, minus redigeringen (viktigt att komma ihåg att inte tömma minneskorten). Det jag har märkt är att den första redigeringen oftast håller. Sen finns det undantag, till exempel när det kommer till beskärning av bilderna. Sen mår i och för sig alla bilder bra av att vila en stund så man kan se dem med lite perspektiv.

Gillar tågstationer, särskilt de gamla. Den här gör sig sannolikt bättre som kvadrat.

Skippar museet, letar istället upp nåt ställe där jag kan få i mig lite käk innan jag åker upp till Tegel.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Sista måltiden”

Stängt för kommentering.