Kategorier
Stockholm

Se bra ut

På Slussen har man medan jag varit borta passat på att dra om övre delen av gången till och från bussterminalen upp till Slussplan och tunnelbaneentréerna, nu får man gå en mer slingrig bana. Såg spännande ut ur fotosynpunkt, iallafall i kvällsljuset i går.

Bland det första jag gjorde i går var att slänga kontaktlinserna. Har sett irriterande dåligt med dem under berlindagarna och det är jobbigt inte minst på flygplatser där man ju behöver ta till sig information. Antingen var det fel på linserna eller så är det skit med jacken. Och man vill ju se bra ut.

I dag blir det att städa undan berlinresan och sen proviantering. Ska kolla genom berlinbilderna på den större hemmaskärmen och se om det finns något förbigånget. Men först sova frukost.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Se bra ut”

Stängt för kommentering.