Kategorier
Berlin Stockholm

Nakenbad

Har märkligt svårt att veva igång efter berlinresan. Har inga ärenden i stan som motiverar ett besök inkluderande en promenad. Har desto mer att göra här hemma men det ger ju inga steg i appen.

Varför inte nakenbad och sex i vattnet?” föreslår Aftonbladet. Nja, det är nog för kallt vattnet för mig.

Beställer Alexey Titarenko: Nomenklatura of Signs. Den finns på AdLibris. Ska sen beställa en bok till, en dyr. Jag ska bara komma ihåg fotografens namn, jag nämnde honom i en blogg för ett par veckor sen. Googlar fram namnet: Siegfried Hansen – hold the line, kostar 150 pund på Amazon.

En bild som kan, kanske till och med bör, beskäras till 4:3 eller 1:1.

Såg inte programmet som handlade om Ben Johnson, som utklassade allt motstånd på 100 meter och tog OS-guld 1988 på världsrekordtiden 9,79. OS-guldvinnaren som tre dagar senare avslöjades som dopad med stanzolol. Finalen han vann kallas för det smutsigaste loppet i historien, sedan sex av de åtta finalisterna senare i sina karriärer åkte fast för dopning.

I dagens AB läser jag om en colombiansk diskuskastare som chockar diskusvärlden. Med ett kast på 70,29, personbästa med över tre meter, är han ny världsetta. Inte utan att man funderar.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Nakenbad”

Stängt för kommentering.