Kategorier
Stockholm

Nattåg till Europa

Drömde häromnatten att jag var ute och plåtade med mitt Canon 50mm/1,2 och det kortkorta skärpedjup det objektivet erbjuder. Det vore kanske nåt att omsätta i praktiken. Igen, jag ha gjort det förut. Vi får se när skaparlusten infinner sig igen.

Läser att det öppnats en ölterass vid Münchenbryggeriet med gästspel av duktiga kockar. Kan vara nåt att undersöka vid tillfälle och en, om än svag, anledning att ta sig in till stan. Och Slussenombyggnadens nya utseende kan vara värt att undersöka även det. Kanske kan jag lura mig själv att åka in?

Mitt inlägg rubricerat Malevich och jag är ett mysterium. Jag ser det ingenstans och ändå går det att kommentera inlägget. 18 juli står som publiceringsdatum, men det var då jag skapade det. Jag la ut det typ 23:e eller 24:e. Mystiskt!

Tåg till Europa, igen. Det var banne mig på tiden! Åkte en del tåg tidigare, tror på åttitalet, och det var supersmidigt. Vi kunde hoppa av i flera städer på vägen till och från Paris respektive Arles, St. Quentin, Charleroi, Aachen, Münster, Köln, Lübeck minns jag. Med tanke på klimatet bör man ju fortsättningsvis ta tåget om man ska till Berlin.

Ikko Narahara.
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020