Kategorier
Stockholm

The writing´s on the wall

Ingen allsvensk fotboll i går kväll så jag såg den tredelade dokumentären Fear City om hur tålmodigt polisarbete under många år till sist satte dit New Yorks fem mäktiga maffiafamiljer. Många mord då, på 1970- och 80-talen. Och vad jag förstår har antalet mord gått upp igen nu under coronakrisen.

Efter frukost sätter jag mig som vanligt vid datorn och kollar bilder på tumblr. Har inte spotify på så jag hör att kaffet är klart. Kenyakaffet.

The writing´s on the wall.

Läser kvällstidningen på mobilen innan jag kliver upp. 800 miljoner barn blyförgiftade! 800 miljoner!

Påsar som innehåller mystiska frön har postats till flera amerikanska privatpersoner. Påsarna har kinesiskt text uppe i ena hörnet. Mystiskt är bara förnamnet. Men det bör väl vara en smal sak att kolla vad det är för frön.

Vi vill inte att folk öppnar paketen eller skickar tillbaka dem. Man ska absolut inte plantera fröna. Kontakta oss så hämtar vi dem. Behandla paketen som om de vore radioaktiva. Som om de innehåller kryptonit, säger chefen för Texas jordbruksmyndighet till New York Post.

Torsdag morgon, inga planer än.

https://historycultureeducation.tumblr.com/post/625047116717408256/this-machine-kills-fascists-woody-guthries/embed
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”The writing´s on the wall”

Läser sporten, ledar- kultur- och debattsidorna ibland. Saknar delar av DN, men vill inte med min prenumeration stödja en tidning som försvarar vinster i välfärden.

Stängt för kommentering.