Kategorier
Stockholm

Portfika

Sladden som helt omotiverat följde med min AppleTV funkar som laddsladd till min iPhone. Hade varit bättre om den HDMI-kabel som krävs hade följt med.

Åker in och försöker på tag i kabeln på Digital Inn på Slussen. Kanske tar jag en promenad bort till Münchenbryggeriets Beer Garden igen, och testar menyn. Och ett par öl. Ser på Fejan att en kollega till mig avslutar sin semester med en GT, då kan jag avsluta med pilsnerdricka.

Nästa bok till läsning är Bröderna Grimm – mer än bara Snövit, skriven av Andréa Räder med bilder av Gustaf Engberg. Fick som sagt boken med dedikation i deras berlinträdgård, och bjöds på mat och dryck. En höjdareftermiddag, med andra ord!

Nu morgonfika, sen tillbaka i sängläge för vidare läsning, och vila.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Portfika”

Stängt för kommentering.