Kategorier
Stockholm

Tvärbanan

Kall och blåsig höstmorgon, 8 grader och blåsigt. Massiva köer på morgonen, olycka, annonserar föraren. Men efter Skurubron släpper det.  Felklädd och utan mössa går jag bara över Skanstullsbron, gör några duvbilder på Gullmars innan jag tar tuben till jobbet. 

I dag fick klassen stifta bekantskap med konstnären Bengt Lindström och de målade på utan knot. Hade sen bilda får hela spåret från förskoleklass till och med mina treor.

På eftermiddagen har vädret lugnat ner sig och jag blir istället svettig på hempromenaden. Knappt 13 000 steg denna dag. Resten av kvällen vänta jag på min bok, mellan kl 18 0ch 22. Tja, porten går i lås kl 21.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Tvärbanan”

Om du uttalat kort a på första a:et i Tvärbanan och Nockebybanan, så blir de istället en variant av en frukt!

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: