Kategorier
Stockholm

Dimmornas bro

Kl 19.04 i går kväll sitter jag och kollar en intressant livesändning från Gamla Uppsala eller nåt, om de rika fornfynden vid Valsgärde. Kastar en blick på mobilen och kollar mitt bokpaket, det hade levererats utanför dörren fyra minuter tidigare. En rätt voluminös bok. Hinner se en halvtimme till om arkeologin innan datorn fryser. Hänger tvätt istället.

Sista dagen vecka 38 och jag slutar kl 16. Justerar min klädsel, kollar att mössan är med. Tar på mig en tröja som jag sen kan ta av mig och lägga i ryggan när jag ska promenera hemåt i betydligt varmare temperatur än morgonens cirka 8°.

MÅNGA KÖPSTARKA KVERULANTER läser jag på ännu ett av alla mäklarerbjudanden jag får. Kanske står där något annat, jag vet inte. Teleobjektivet var med i går och det blev lite fågelskådning på Gullmars T. Kommer i en blogg nära er. Vad det lider.

Matchar min svartvita bild med en veritabel färgbomb.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Dimmornas bro”

Missade Gamla Uppsala, var det SVT? Min son Per sa när han var fyra, ”mamma varför är det dammigt ute”? Han sa så mycket roliga saker jämt.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: