Kategorier
Stockholm

Glador och ledsnor

Under helgerna brukar jag även ta itu med de problem som eventuellt uppstått under veckan. Ett aktuellt sådant är att jag behöver betala min årsprenumeration på Moderskeppet (videokurser om allt möjligt fotorelaterat). Det går inte oavsett om jag försöker använda Bank-ID-appen och läsa in QR-koden (”godkänns ej”) eller via min bank (”tjänsten ej tillgänglig”). Mejlar Moderskeppet.

Falsterbo Bird Show är INSTÄLLD”. Corona ställer till det även för fågelskådarna. Annars är den här dagen en dag då man kan se många glador i sina handkikare och tubditon, nu blir det väl mest ledsnor.

Bilden: återigen ett ”fynd” på vägen från Skanstull till jobbet. Inte många håller med mig att det är ett fynd, men jag gillar det grova vita strecket och den våta plasten som bara syns mot asfalten, inte mot det vita.

Läser om hur FBI och polis avslöjade ett gäng tungt beväpnade vita män i USA som bland annat planerade att kidnappa guvernören och ”ställa henne till svars” och hur det här gänget i media benämns ”militia/milis” (”a military force that is raised from the civil population to supplement a regular army in an emergency”). Hur hade de benämnts om de varit muslimer? Jo, terrorister! Och vad gör Trumpnisse, jo han attackerar guvernören.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

3 svar på ”Glador och ledsnor”

Hoppas du är en glad en, ändå. Även om du inte får fågelskåda i Falsterbo. Och inte ledsen.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: