Kategorier
Stockholm

Hej, hej, tjena

Hej, hej, tjena! De romska tiggarna kantar min väg.

Tittar in i Interiörbutiken där jag står och väntar på hembussen och minns en tid för länge sen då jag trånade efter modern inredning. Ville gärna ha råd med en flersektioners Dux Avanti-bokhylla, svindyr då. Nu får man fem sektioner för 1000:- second hand. Men i dag vill jag inte ha den. 

Dexy’s Geno ljuder från mitt Spotifyflöde. De hade jag gärna sett live. Men, jag har sett King Creole and the Coconuts. Och Wreckless Eric!

Det mesta var okej till 68-årsdagen, skriver Uffe. Där är jag inte än men snart. Då får vi se hur det blir med pensionering kontra ett år till.

Klämmer mina fyra trappor upp. See you later elevator. 

Hej, hej, tjena!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
%d bloggare gillar detta: