Kategorier
Stockholm

Spegel spegel…

Försöker lösa mysteriet med betalningen till Moderskeppet genom mejlväxling. Fick ett första svar i går, väntar mig ett nytt svar nu på morgonen varför ingen av de smidiga betallösningarna fungerar. Förmodligen kan jag köra manuellt genom att skriva in uppgifterna på min internetbanksida. Men först vill jag ha svar, bra svar.

Funderar på att uppgradera min klädsel till en varmare jacka. Har ett skapligt gäng att välja bland. Är i och för sig mer intresserad av att ha något varmt under som jag kan ha i klassrummet och på vägen till matsalen. Blir då antagligen svettig efter mina promenader men det får jag ta.

Långt ifrån något tekniskt mästerverk men cool ändå, särskilt med den mörka gestalten till höger.

Inget kaffe på hela dagen i går och jag fick betala med huvudvärk. Fixar med mig en termos i dag.

På tal om Nobelpris i än det ena än det andra:

”Eftersom svenskar, till skillnad från resten av världens befolkning, inte ser läsning som något lustfyllt utan som ”en sorts koloskopi” kommer också fortsättningsvis dystra och ångestskapande författarskap belönas:”Om de delade ut Nobelpris i mat, skulle svenskarna ge det till quinoa”.I Washington Post går tidningens kolumnist, författaren och radioprofilen Garrison Keillor så långt som att vilja frånta Svenska Akademien makten över priset på grund av svenskarnas bistra kynnen”.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
%d bloggare gillar detta: