Kategorier
Stockholm

Slussen remake

Löfvens vädjan inför Halloween: ”busa inte runt”. Jag lovar!

Uppdaterar nio creative cloud-program, det tar sin tid. 

Bilden: då jag gärna gör mina bilder genom olika mer eller mindre transparanta ytor, som här vid Slussen genom de av plastskivor täckta åskådarluckorna, kommer jag att sakna detta plank som sannolikt nu är borta efter invigningen av guldbron. Å andra sidan dyker det kanske upp nya vyer att göra bilder av, vilket jag kanske undersöker under måndagen eller tisdagen. Funderade ett tag på att bevista invigningen men läser nu: ”På grund av coronarestriktioner kan själva invigningen inte följas på plats av allmänheten”.

En hel del Phil Lynott och Thin Lizzy nu. En Lizzy-samlingsbox är nyss utkommen och filmen om Phil, Songs for while I´m away har premiär 2 november på bio. Bokar omgående en plats på Filmstaden Söder. Det blir samtidigt första gången jag går på bio sen jag såg ”Seven”, typ 1995.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
%d bloggare gillar detta: