Kategorier
Stockholm

Samtida

Min vana trogen betar jag av de tråkigare helggöromålen redan under fredagskvällen. Tid över till annat, men som vanligt är det luststyrt. Men Bukowskis visning av Contermporary art tänker jag inte missa. Påminns om att den i år innehåller en förnämlig samling foton från en privatsamlare. Sen blir det potatismos nånstans.

Sover ut och sätter mig vid frukostbordet kockan 9.

En spårning av mitt paket ger att Postnord har påbörjat transport av försändelsen 5/11 kl 14.33. Läser på Fejjan att en rätt snygg slank rock jag spanat in (men som inte passar min kroppsprofil) är en bluff, skitkvalitet såld av ett företag som redan fått sina annonser borttagna av Fb. Nu blir det ju ännu mer spännande att se vad det är för något jag köpt. Sidan var på tyska men kollinumret är från Chinapost(!). En nagelbitare! Ska första nätköpet av kläder bli det sista?

Fotoklubbsbildvisningen på tisdag är inställd på grund av de nya FHM-rekommendationerna. Anade nog att det kunde bli så. Lite tråkigt, men samtidigt kan jag slappna av lite.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Samtida”

Kul att se dig komma svirande i ny rock, när är din bildvisning, var det den som blev inställd? Jag som högriskgrupp får inte röra mig.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: