Kategorier
Stockholm

Utflykt i november

Sugen på Bukowskis men beträffande det egna bildskapandet har jag just inga idéer eller uppslag när jag åker in till stan. Kommer att kika lite på Slussen, om de börjat riva de återstående delarna och om det finns något att hitta i motivväg där. Får skrota runt på Blasieholmen, bakom Nationalmuseet. Gråmulet, inga skuggor, inget vidare väder för speglingar och sånt heller.

Kul läsning i kvällstidningen: ”För en stor del av dagens 65-åringar kommer 40 års arbete inte att löna sig. Inte ens med det nya pensionstillägget kommer de att få mer i pension än om de inte hade jobbat en enda dag.” ”I jämförelse med övriga nordiska länder ligger de svenska pensionerna i botten. I Danmark är den lägsta pensionen 20 000 kronor i månaden och på Island är den drygt 19 000 kronor i månaden.”

Fortfarande för tidigt att ropa hej i presidentvalet i USA. Blir spännande att se hur en Biden-seger kommenteras av tRump.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Utflykt i november”

ÅH FY!
”I Danmark är den lägsta pensionen 20 000 kronor i månaden och på Island är den drygt 19 000 kronor i månaden.”

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: