Kategorier
Stockholm

Vitt och svart

Jaha, måndag igen. Varför? Helgerna är för korta för att jag ska hinna med allt jag vill, behöver ju vila då och då under dagen. Men jag hann iallafall kapa lite asp.Men det känns mest svart, och dystrare kommer det att bli. Och öm i magen är jag sen ett par dagar. Inget att stanna hemma för, men nästan.

Med Bukowski-besöket i färskt minne, bilden nedan skulle nästan ha kunnat finnas med där som foto, målning eller i annat utförande.

Rotar efter de verktyg och maskiner jag behöver, vilket jobb! Det ligger i någon omärkt tung låda bland flera och det är en massa grejer ovanpå som måste flyttas innan jag kan se efter. De ligger inte i någon av de fyra översta lådorna, ser jag, vilket gör det extra jobbigt. I tredje lådan uppifrån hittar jag en del, men jag skulle vilja hitta min powerfile, den elektriska filen. Får fortsätta leta i kväll.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020