Kategorier
Stockholm

Katarina 9°

Ser att mina sex senaste inlägg på min sida på Fejan begåvats med summa summarum 0 (noll) likes. Svårt att bli profet i sitt eget land (lättare bli fet på egen hand). Bara att lägga ner! Eller så kollar man efter och ser till att bilderna är offentliga, det var de inte. Utan att jag ändrat nånting, konstigt nog.

Beställer reservoarpenna och bläck för mitt fortsatta urbana skissande, det är ju bläck Friday.

Baxar med mig min bandslipmaskin till stenåldersverkstaden(!) så de första eleverna har en chans att bli färdiga med sina harpuner och slevar och nya kan påbörja sina.

Efter att ha konsumerat en säck mandariner lyckas jag översätta kinesiskan till engelska: 2020-11-26 15:29 Stockholm, overseas import customs retained for inspection.

Trasslar med det här inlägget. Avser att schemalägga men lyckas publicera istället. Försöker avpublicerar och göra om, göra rätt. Vet inte om det går.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020