Kategorier
Stockholm

Julia Adams

Satt med nya jackan på ett par timmar i går kväll innan jag hängde in den i väntan på våren. Vatten- och vindtät, låter inte det bra?

I dag vill jag försöka hinna göra några bilder innan jag schnitzlar mig ner mot potatismos och öl samt trevlig samvaro. Det gick riktigt bra för två veckor sedan, det är inte att hoppas på för varje gång. Vet inte riktigt vart jag ska bege mig heller, men det få ge sig.

Svårväckt i morse, ligger kvar i sängvärmen i det längsta. Sätter mig vid datorn, nätverket har också svårt att komma igång. Sätter på kaffe medan jag väntar. De etiopiska bönorna är slut så nu blir det Arvidjava, 100% sustainable och 100% compensated. Låter inte lika gott, men är det säkert.

Läser en debattartikel i Aftonbladet:

Aktiva i SD ska inte nekas jobb i skolan

Jo, det ska ni! Är man aktiv i ett parti som vill avskaffa demokratin, som är rasistiskt och invandrarfientligt, har man inget i skolan att göra. Skolans värdegrund står i skarp motsats till vad SD står för!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Julia Adams”

Aktiva i SD ska inte nekas jobb i skolan. Åh vad jag håller med. Jag hade en killkompis sedan 1976. Han började och tala om att han sympatiserade och jag stängde av honom, så började vi prata igen för jag trodde han ändrat sig, men så dök det upp igen och nu har jag stängt av honom för alltid, med orden: jag trodde du var en intelligent människa. Fy fan va läskigt. Snygg bild.

Stängt för kommentering.