Kategorier
Stockholm

lnga bravorop

Det luktar lördagsfisk i trapphuset när jag stövlar i väg för dagens eskapader i den stora coronabyn. Ser en större hackspett i en träskasp och ett gäng gräsänder i vattnet. En ensam knölis i Svindersviken avslutar naturskåderiet.

Känner viss tveksamhet beträffande den kreativa lusten denna dag men hittar ändå några små bitar att göra bild av. Kommer att tänka på att det var därför jag köpte både makrot och telet, för att plocka ut små bitar av verkligheten. Totalt blir det en hel del skräp, absolut inget över genomsnittet. Inga bravorop i dag alltså.

Sniffar strömming på Kornhamnstorg medan jag inväntar mitt schnitzelsällskap. Äter mig sen proppmätt på 40 cm2 schnitzel med potatismos. Vi får av nån anledning rabatt på notan. Black lördag, eller nåt?

Laddar upp bilder och redigerar medan jag väntar på att få coma loss i soffan.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020