Kategorier
Stockholm

Årsbok 2020?

Kan konstatera att mina årstidsanknutna dekorationer fungerar till belåtenhet. Vore jag inte så notoriskt slarvig med vattningen skulle jag komplettera med diverse julblomster. Och köpa nya murgrönor, igen. Jag gillar dem, de hatar mig.

Klockan 16 vill jag se en livesänd historisk föreläsning om Sandby borg och Skogsby och klockan 17.30 är det dags för fotboll igen, Mjällby mot Djurgården.

Plockar ut ett gäng färgbilder respektive svartvita för en årssammanfattning. Försöker sen i Chrome ladda hem Crimsons Frontbook, med samma negativa resultat som tidigare. Eller ladda hem gick bra, installera går inte. Försöker en gång till och tammefasiken, då funkar det. Ska käka lite, sen får jag se vad det blir.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Årsbok 2020?”

Stängt för kommentering.