Kategorier
Stockholm

2020 B&W på G

Kollar på Crimsons bokprogram frontBook och sätter ihop fjorton svartvita bilder till en årsbok för 2020. Bra så långt, men när jag kommer till att designa framsidan verkar frontBook för begränsat för den idé jag har. Den eminente fotobokspublicisten Lento K. One (porträtt nedan) har gjort ett utmärkt häfte ”Vinter” och är den som tipsat om den här tjänsten. MEN… Jag är lite knepig när det kommer till förstasidor, vill gärna freaka ut här. Kollar Blurb, gamla kända Blurb.

Sätter så ihop en 2020-samling i magazine-format på Blurb och skapar min förstasida som jag tänkt mig den, se nedan.

Nu ska jag bara orka kolla genom dels bildurvalet, dels kombinationen och bildföljden (många av fotografierna är ensamma på sina sidor). Synpunkter mottages tacksamt.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

4 svar på ”2020 B&W på G”

Bra jävla idé, och riktigt tjusigt omslag – ska bli kul att okulärbesikta. Fjorton foton? Jag ska också göra en, på Curimson. Tolv foton.

Såg jag inte en G(j)ultomte där som jag känner igen. Har du några bekanta G(j)ultomtar, det har jag.

Stängt för kommentering.