Kategorier
Stockholm

Om katter

Får ett bokpaket från bokklubben jag är med i: Ester Blenda Nordströms Patron Ann-Mari och ”fyra berömda författare berättar om sina katter”. Författarna är Rudyard Kipling, Doris Lessing, Michael Joseph och Charles Dudley Warner. De två sistnämnda tror jag inte jag hört talas om. Men jag gillar katter.

Följer fejangruppen Applebubblan support men fattar inte all teknik som dryftas, till exempel: ”Jag har aldrig skitit ut en Lightning hona på någon av mina produkter.” What!!!

En typisk Matti-bild.

Ska skicka 2020/svartvitt till Blurb för tryck och sen ta mig an 2020/färg. På sätt och vis enklare att göra dessa då urvalet ska spegla mitt fotoår 2020 och inget annat. Beställer några extra exemplar då jag får rabatt på nya publikationer men kanske inte på efterbeställningar. Spännande att se om det blir ett extra UPS-påslag igen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Om katter”

Stängt för kommentering.