Kategorier
Stockholm

Dags för julkort

Fick mitt PenStore-paket i går, låg så fint i postboxen. Så nu kan jag skissa loss med tusch, om jag törs.

Dags att ta sig an helgens lista. Behöver ägna tid åt säsongens julkort, kolla om jag har fotopapper först och främst. Sen välja vilket av årets foton som får den äran. Ska försöka orka läsa på om järnåldern, ska köra ett föredrag för eleverna på måndag. Bra om jag kan så mycket som möjlig för det är vad de förväntar sig av mig, ”deras historielärare”.

Får se om och när det blir tillfälle att fota i helgen. Behöver jag köpa julkortsfotopapper kan det ju kombineras med skapande av bilder. Å andra sidan kan jag köpa fotopappren på måndag efter jobbet.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Dags för julkort”

Det blir kul med Järnåldern! Jag har ditt julkort från förra året framme. Kanon! Du behöver inte ödsla fotopapper på mig i år, för jag vet inte själv hur jag ska kunna återgälda med julkort, eftersom jag inte går och handlar överhuvudtaget i år. Bara nätshoppar. Riskerar dö om jag får Covid-19. Men jag är inte rätt, bara försiktig. Vill leva ett tag till, jag har så jävla mycket jag vill göra. Take care!

Stängt för kommentering.