Kategorier
Stockholm

Söndagskreativitet

Skickar iväg mitt fotografiska 2020, den svartvita versionen, till Blurb. Rabatten var av någon anledning inte tillämplig på min beställning. Monterar sen bilderna i motsvarande publikation, färgvarianten. Har kvar att skapa omslaget.

Behöver ta mig till mataffären för proviantering. Passar på att göra mig av med veckans förpackningar.

Den här bilden saknar en baslinje nertill, men jag ville inte ha ett snett staket utan nåt rakt. Det fanns inte.

Sista omgången av allsvenskan sen. Ingen toppsäsong av mitt Djurgården och nu lämnar en stor skara spelare klubben. Några för att de fått löfte att gå när de signade senaste kontraktet, andra för att de inte platsar. Spännande att se vad som kommer in i stället.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020