Kategorier
Stockholm

Coronafoto

Gråväder, gråväder, ingen gråhäger så långt ögat kan nå. Översvämmas inte direkt av lust att skapa nya bilder. Det mesta talar för att det blir en innedag i den ryska inversionens tecken, även om det är att föredra även ur en coronaisolationistisk synpunkt.

Bildserien nedan blev till under gårdagens promenad till och från mitt förortscentrum. Typiska coronatidbilder, typiska mattibilder.

Behöver fila lite på måndagens Grej of the Day, som kommer att handla om lokalhistoria, bland annat göra frågor till faktatexten. Ledtråd: ”borta men nära”. Förra måndagen handlade det om järnåldern och då var ledtråden ”heavy metal”.

Ska också fundera på en julklapp till, till mig själv. Den är dyr, så det tarvas eftertanke.

2 svar på ”Coronafoto”

Stängt för kommentering.