Kategorier
Stockholm

Fönsterflickor/mönsterflickor

Vad vet jag?

Under helgerna har jag gott om tid att rota genom Fejan, Insta, Flickr och Tumblr. Stundtals blir jag riktigt inspirerad, ofta är det dock ett jämntjockt flöde av högst ordinära bilder. Tumblr är kul, där följer jag några likasinnade ”galningar” med liknande bildtänk som jag och då menar jag inte gatufoto som bilden nedan utan mer mina ”skräpbilder” och dylika skapelser. På Insta följer jag bland andra ”theonlybully”, John Forler, en amerikan som hänger i Stockholm. John kom fram till mig när jag hängde på Planket, Sthlm, för nåt eller några år sen och ville följa mig på Insta. Jag tycker han är bra, och inspirerande.

Sådär, dyra julklappen beställd. 2020 i färg skickad till trycket. Grej of the Day klart. Nu ska jag fundera på om jag orkar göra en budgetversion av min New York-bok eller om det får anstå till julledigheten.

%d bloggare gillar detta: