Kategorier
Stockholm

Problem, som väntat

Drömmer en hel massa och de flyger och far hit och dit, drömmarna. Jag är ute på ett fält, en bit bort ser jag mitt sällskap gå ner i underjorden som jag redan sett. Istället fotar jag en liggande häst som blänger lattjo med ena ögat. Strax står jag vid Krokträsket, där folk solar. Nån frågar om det brukar vara någon majbrasa här.

Vaknar med en beatleslåt i skallen: ”Carve your number on my wall
And maybe you will get a call from me
If I needed someone…”

Blurb kommer med FedEx och inte UPS och då vet jag inte hur det går. Och som väntat kan de inte leverera då jag inte är hemma. Ringer kundtjänsten när jag kommer hem och får sitta och vänta medan musik spelas. Har ingen aning om någon är kvar eller om de gått för dagen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
%d bloggare gillar detta: