Kategorier
Stockholm

Lovläsning

Slösade bort en kvart på FedEx´s kundtjänst i går kväll, sen blev jag bortkopplad. Läser ”Dörretiketten anger tid och adress för var och när du kan hämta din försändelse samt om några fler leveransförsök kommer att göras.” Fanns ingen dörretikett. Mer läsning: ”Vi erbjuder dig många olika alternativ beroende på din specifika försändelse. Vänligen se nedan för de tillgängliga alternativen för din sändning och välj det som passar dig bäst.” Finns inga erbjudanden eller alternativ ”nedan”. På´rom igen i dag.

Fick SMS:et, det var det inte alla av min kollegor som fick. Tror de klarar sig utan. ”Dokument visar att MSB varit kritiska till mass-sms. ”Istället för att arbeta med att hantera konsekvenserna av pandemin måste vi nu arbeta med ett sms, för att regeringen ska verka handlingskraftiga” säger en uppgiftslämnare till Aftonbladet.”

Jag tycker böter ska införas för överträdelser av FHM:s rekommendationer.

Tänker att jag ska lägga mig åt litteraturen under julledigheten, siktar på att läsa tre böcker. Ska försöka bli klar med Uffe L innan. Kanske letar jag upp ”Spionen som kom in från kylan”, och läser den som ett slags hyllning till den nyss bortgångne maestron John le Carré. Ska bara lokalisera den i hemmabiblioteket. Vilket verkar vara svårt. Kanske Orwell istället, 1984 och Djurfarmen, eller Sara Lidman, Jernbanan? Eller nåt helt annat? Nåt nyare.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
%d bloggare gillar detta: