Kategorier
Stockholm

Plastpåsade lussekatter

Har glömt hur jag ska göra för att publicera mitt 2020 B&W Blurb-mag på fejan så man kan bläddra i den. Får bara dit en länk till Blurb, som i och för sig funkar. Kommer kanske på det, kanske inte. Sålde två ex på jobbet, för övrigt. Tre kvar.

Asså rulltrappan på Medis T, vilket skämt! Avstängd och avspärrad i månader väntan på reparation. Nu är avspärrningarna borta men skiten står still lika förbannat. Det var samma sak senast den lagades, den höll ett par dagar.

Såg fram mot ett fyrpack semlor efter jobbet, men tji fick jag. Fanns bara plastpåsade minivarianter, lusse kittens, typ, bakade i bortre Mongoliet. Så det fick vara. Nyttigast så, kanske.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Plastpåsade lussekatter”

Ni kanske vill byta er 2020 mot min 2020 – min härbärgerar dock bara12 foton?

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: