Kategorier
Stockholm

Detalj

Skymtar lite sol bakom molnen, det var länge sen. Softar ner lite med att kolla Crystal Palace mot Liverpool på 55-tummaren. 7-0 till ”Pool”.

Mycket intressant i senaste numret av Fotografisk tidskrift. En intervju med Annika Elisabeth von Hausswolff bland annat, där hon säger om stil: ”Jag har alltid försökt att undvika att ha en stil och så fort något har funkat och folk har velat ha mer av det, har jag gjort något annat.”

Detalj.

I nämnda tidskrift intervjuas även fotografer om hur deras verksamhet påverkats av pandemin. En bröllopsfotograf berättar att hen nu har några bröllopsuppdrag på några timmar, inte som annars en omfattande dokumentation. Får mig att minnas en gång för över femton år sen då jag av en kollega blev inbjuden till en födelsedagsfest. ”Ta med dig din kamera!” Så min Canon 40D fick följa med. Mycket folk och vi satt i en nedsläckt samlingslokal när värdinnan plötsligt annonserade att hon skulle gifta sig. Där och då. Så jag blev en helt oförberedd bröllopsfotograf, men åstadkom en ”omfattande dokumentation” plus ett bröllopsfoto. Det senare hamnade så småningom som tatuering på dotterns vad (tror jag).

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020
%d bloggare gillar detta: