Kategorier
Stockholm

T-tv

Efter en och en halv balja kaffe kom jag till sist igång så smått. Vill gärna göra det lite jobbigare först så jag plockar ihop ett par kassar förpackningar för förpassning till avsedd återvinningscontainer.

Margit Richert, skribent och författare: Alla har sina olika skäl till varför man kämpar. Jag är en ångestdriven människa och jag är genuint oroad för mina vänners barn och allas barn. Men det handlade nog också om att jag varit naiv inför högern, för när jag väl började träffa högermänniskor på riktigt kände jag liksom herregud, är de såhär vidriga?

Min fotobok har nåt sin adressat i Berlin. Utdelad i dag, lördag, av en brevbärare som ringer på dörren! Härligt!

T-tv.

Pausar ofta med en stunds läsning, Fotografisk tidskrift, Finnbodaboken och lite annat som dyker upp ur högarna vartefter jag städar. Konstaterar när jag vattnar mina växter att min kära ampelfackla är räddningslöst förlorad, till och med stendöd, så jag tvingas skicka den åt Sarons ängder till. Tråkigt, den var med länge.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020