Kategorier
Stockholm

Julfeeling

Får ett meddelande med två foton från en kollega. Möblerna till grupprummet där jag har haft min stenåldersverkstad har kommit så nu ser det ut som ett konferensrum istället. Jag var med och beställde möblerna, och rummet ska kunna fungera som halvklassrum under skoltid. Tyvärr är det som är ändamålsenligt under skoltid inte alltid detsamma under fritidstid. Nu vet jag inte om det går att sätta fast skruvstyckena i de nya borden, om jag kan fortsätta med stenåldersverkstaden.

Undrar om jag är på väg in i nån slags städningsmode, tänker i de banorna alla fall. Därifrån är det dock några steg till fullföljande.

– Man får ganska ont i armen av det här vaccinet faktiskt, men det är också ett tecken på att funkar, säger Bergström.

Nåt att se fram emot, vaccinering. När blir det skolpersonalens tur? Och kan vi, vill vi, åka till New York kommande höst? Vilket New York finns kvar. Och vad? Foley´s? No Relation Vintage?

Är sugen på att testa min mixar, och gegga ihop nån sån där schmutti. Ska googla på diverse klägg och se vad som faller mig på läppen.

Tretton gräsänder och ett storskrakpar i träsket. På vägen hem sjunger en rödhake.

Nio nummer före mitt i postkön. Går rätt fort ändå. Köper bland annat lussebullar och julmust. Kylen är nu full av julmat – och annat. De fyra lussebullarna hamnar i magen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020