Kategorier
Stockholm

Soluppgång?

Vad har tisdagen att erbjuda i form av aktiviteter? Jo, ut till återvinningen med ett gäng förpackningar. Via träsket till Coop för julproviantering, ska försöka komma ihåg allt så jag inte behöver handla igen förrän efter jul. Har jag tur finns där ett paket att hämta ut. Tycker mig skymta en soluppgång, kan det stämma?

Till sist har så samtliga i mitt tilltänkta NYC-resesällskap fått tillbaka sina pengar. Vilken tid det tog! Och lustigt att det tog så olika lång tid, trots att vi krävde återbetalning ungefär samtidigt. 

På tal om FedEx. Får mejlbekräftelse på att jag fått min bok. Levererad till: ORNOEVAGEN 32. Mottogs av: M.LAIN. Kollar en extra gång att den ligger där på vardagsrumsbordet.

Kämpar på med Uffe, över 300 sidor kvar. Lättläst, men mycket! Och jag har inte hittat Spionen som kom in från kylan än.

Fler musikfilmer verkar vara på gång, en om Hellacopters och en om the Beatles. Den första kommer på SvT, den andra på bio eller vad det blir i coronatider.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Soluppgång?”

Så du läser Ormingegudens senaste!
Han bodde i gulahuset närmast Myrsjöns badplats. Skrev ”Kär och galen” på berget intill. Du vet förmodligen mer om detta.

Stängt för kommentering.