Kategorier
Stockholm

Julafton 2

Blå himmel och sol lika med kallt, -1°, och frost och is här och var. Nere på parkeringen gick isskraporna varma. Ser fantastiska bilder överallt, tur att det är julafton så jag kan smyga in dem här när ingen har tid att kolla.

Postar mina häften till mina två beställare och provianterar sen inför de kommande dagarna. En ung butiksanställd flicka i nånslags julmössa hejar glatt på mig när vi möts i en av gångarna. Gjorde kanske min dag.

Amsterdam har fattat ett principbeslut att kasta ut fossila intressen från att annonsera i det offentliga rummet. Strålande! First we take Amsterdam, then we take …?

Det ska snöa på fredag, då borde man fota. Men det är lättare sagt två dagar innan, än på samma dags morgon.

Är allt annat än religiös, men ibland reagerar jag på på religionernas företrädare. Min Jesus är inte den som kidnappats av ultrahögern, som Kd och dårarna i USA, min Jesus jobbar på Hard Rock cafe: love all, serve all. 

Min dyra dammsugare suger – illa. Byter filter och vips försvinner strumpor och annat jag glömt eller tappat på golvet. Lätt fixat. Et annat filter såg ut att behöva bytas också men här begrep jag inte hur.

Rare Earth Get ready. Live. Lång, typisk för sin tid med trumsolo och allt. 

En massa god julande har det varit på fejan, strax blir det en massa gott nytt årande. 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020