Kategorier
Stockholm

Morgonvy

Dras med huvudvärk, slår mig att det kan bero på att jag läser med linserna i. Är nu klar med Uffes Vardagar 3. Efter 872 sidor Lundell ska jag testa Varg bland vargar, Hans Falladas 979 sidor tjocka bok om mellankrigets Berlin. Den lär ta resten av ledighetens läsutrymme i anspråk. Spionen som kom in från kylan hittar jag inte. Jag kanske inte har den kvar?

Bilden: när solen går upp är det tacksamt att gå runt i lägenheten och leta efter detaljer att göra bild av. Skuggor, genomlysta blomblad, skitiga fönster med mera.

Det här blogginlägget skrivs dock innan solen ens anas vid horisonten. Jag vaknar klockan fem och kan inte somna om. Har ett gäng lite mer negativa tankar i skallen som inte riktigt vill ge med sig, lika bra att då gå upp en liten stund.

Lite för tidigt att veta vad den här dagen tar vägen. Har en del städning att göra, pappershögar att gå genom, lådor att titta i, som jag inte tittat i på flera år, och långledigt innebär också att det finns disk att ta itu med. Sen ska jag nog leta upp någon tyngre punkt min på att göra-lista, för att göra mig av med den.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020