Kategorier
Stockholm

Va´ snäll

Kollar JuniorVM-premiären för Sverige, som krossar Tjeckien med 7-1. Hafsig första period men sen blev det mer välspelat. JVM spelas i Kanada och ofta mitt i natten svensk tid. Läser om svensk science fiction, som avhandlas i en nyutkommen bok av Bertil Falk, Faktasin (bra öord på svenska för science ficktion). I sammanhanget nämns ett annat JVM, Jules Verne Magasinet.

Java Ijen Plateu heter för övrigt kaffet jag suger i mig för tillfället. Gjort på bönor odlade på 1400 meters höjd, på Ijenvulkanens sluttning.

Städar i adressboken, väldigt mycket är inaktuellt, väldigt lite blir kvar. De flesta mobilnumren har jag ju på mobilen, det är mest julkortsadresser jag har på bok.

Snart är det nyårsafton och dags att avge löften för det kommande året 2021. Sluta röka går ju inte, för jag röker ju inte. Sluta kröka funkar inte heller då min alkoholkonsumtion är liten. Sluta slå min fru går också bort, har ingen fru. Så ”va´ snäll” får väl duga då, det funkar alltid.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Va´ snäll”

Stängt för kommentering.