Kategorier
Stockholm

Ett minne vitt

Ett regnruskigt oväder under natten spolar bort all vacker vinterkänsla. Snön är ett minne blott, och ett minne vitt. Väntat, men likafullt tråkigt. Vinden bråkar fortfarande utanför mitt fönster som är fläckat av regndroppar. Ingen utedag precis. Skulle behöva gå ner och köpa knäckebröd, dock, så jag hoppandet ger sig.

Det blir till att fortsätta skanna arkivet efter hållplats- och P-bilder (parkeringshus- inte porr-). I Premier league sparkas det boll hela dagen i dag, om jag skulle ha lust att kika. Det bör gå att sysselsätta sig även denna dag.

Gårdagens snöbilder blir omgående minnesbilder av tvådagarsvintern 2020. Bra att jag var ute i går, då. Men vi förse, väderappen skvallrar om omväxlande snö och regn fördes kommande veckan. Värsta möjliga väder ur halksynpunkt alltså, vått på dagen som blir is framåt kvällen.

Det luktar kaffe från köket och det är dags för frukost.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020

2 svar på ”Ett minne vitt”

Vem månne fixade ditt kaffe! Tomten? God frukost. Märkligt att Gumman Tö inte lämnat en enda snöfläck kvar. Hon har rensopat!

Stängt för kommentering.