Kategorier
Stockholm

165 timmar och 27 minuter

165 timmar och 27 minuter musik har jag på min enda spotifylista. Räcker ett tag.

Fick en köpare till av min New York-budgetbok. Måste beställa hem ett ex av den då. I veckan räknar jag med att Mitt 2020 i färg ska komma. Och kanske skal och skyddsglas till nya mobilen. Vore bra att få innan jag den glider ur näven, stor som den är.

”Blöt, halkig med wettexvibbar.” Aftonbladet testar oxfilé.

Ser klart Liberator, based on a true story. Lustigt att den är tecknad.

No kissin´ Matilda

Australien skärper restriktionerna i Sydney inför nyårsfirandet. Invånarna i New South Wales uppmanas även till avhållsamhet.

– När klockan slår tolv på nyår den 31 december vet jag att det är en känslomässig stund där vi vill kramas och kyssa alla omkring oss. Jag vill be om absolut återhållsamhet, säger Gladys Berejiklian, premiärminister för New South Wales.

Jag har ju tid att läsa tidningen när jag är ledig. Läser att det officiellt inte beslut har fattats något beslut kring hockey-VM i Belarus. Schweiziska nyhetssajten Watson uppger dock att IIHF:s ordförande René Fasel ska flyga till Minsk inom kort för att meddela president Alexander Lukashenko att VM flyttas.

Uppgifter som IIHF-vicepresidenten Kalervo Kummela starkt viftade bort i november. 

– Det hade varit absurt, säger han till finska MTV. 

Det absurda är ju att belöna diktatorer och länder som bryter mot de mänskliga rättigheterna med stora mästerskap!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020