Kategorier
Stockholm

Snö-re

Enda (?) nackdelen med att köpa en ny och framförallt större mobiler att det uppstår ett behov av skjortor med stor bröstficka. Har bara två i dagsläget. Kollade en lovande sajt på nätet, men det var en sajt för modemedvetna män mellan 18 och 35 år. Det går ju inte! Och numer är jag grovt och gravt misstänksam mot allt vad klädköp på nätet gäller.

Slänger resterna av köttfärssåsen. Tänker att det bäst så, innan den drar på sig gröna ullkoftan och knallar iväg själv. På tal om mat, kanske ska man käka oxfilé på nyårsafton. Det gör jag då och då.

När jag börjar kika efter min försändelse innehållande mobilskal medmera ser jag i Postnords app att den ankom till Coop i morse och att en notifiering skickats till mig. Det senare har jag inte sett röken av. Och jag behöver nåt nummer för att få ut paketet. Försöker fixa det hela via appen och sitter och väntar på en valideringskod. ”Det kan ta ett tag för koden att komma fram”. Tack, men jag börjar jobba den 7 januari! Men, jag är ju listig som fem rävar och en isbjörn, jag kollar gamla mobilen och där fanns valideringskod och då ser jag ju min försändelse. Men jag undrar om sms och telefon funkar på nya, PenStore-aviseringarna kommer bara till gamla iPhone. Penstore-paketet kommer till dörren och som senast runt kl 21 när porten låses.

Och skitvädret består från nu och för alltid.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020