Kategorier
Stockholm

Kulörta kulor

Boostar med kaffe och juice, magnesium och B-vitamin, utan att känna mig nämnvärt piggare för det. But a Manson gotta do what a manus gotta do (låter autokorrekt bestämma hur det ska vara). Iväg med mig, bara!

När jag tittar ut, det vete fan om det är så kul att flaxa runt på stan när det regnar så pass ymnigt som det gör. Å andra sidan, med ett schyst paraply kommer man långt, kanske ända in till stan. Inget läge för full kamerautrustning däremot, det blir lillkameran i jackfickan. Åker in lite senare än vanligt då jag vill tajma hemkomsten med att kolla i postboxen.

Efterlyser min 2020 i färg och kommer fram till att jag har en försändelse som ligger hos FedEx, ”No scheduled delivery date available at this time”. Undrar i sammanhanget om min 2020 i svartvitt kommit fram till sina mottagare. Har inte nåtts av vare sig kommentarer eller swish. Det är som det är.

Klockan är bara 12, och det är mörkt, grått, trist.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020