Kategorier
Stockholm

Skalman

Fixar och trixar med inställningarna för att få min nya iPhone att ta emot sms. Med hjälp av Tommi Iommi få jag bekräftat att det till sist fungerar som det ska. Det var det nya numret jag fick av Telenor som spökade (såklart). Tar bort det, och vips funkar det. Trodde jag, för när leveransen i går kväll meddelades, syntes det bara på gamla mobilen.

Ska nog ringa FedEx nu under förmiddagen för att få chaufförens telefonnummer, som jag sannolikt blockerat. Kan vara bra om han kan nå mig så jag kan tillåta att paket lämnas utanför dörren. Kan se alla nummer jag blockerat, kollar lite men kan inte se vilket som eventuellt går till FedEx´ underleverantör.

Mycket möjligt sen att det blir en jakt på större bröstfickor. Gissar att det kommer att kosta skjortan. Ska iallafall hämta ut mina skal. Det är grått där ute men jag kan inte se att det regnar, däremot susar det i trädtopparna.

“Do not be angry with the rain; it simply does not know how to fall upwards.” 
― Vladimir Nabokov
Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020