Kategorier
Stockholm

No 110

Noterar tre Uffe L-datum på mobilen, en tvådelad dokumentär och en konsert. Har jag läst över tusen sidor Vardagar I-III, ska jag väl se detta också. Första programmet i kväll, tror jag.

Skyddet till nya nallen verkar lite pilligt att montera, och det ska putsas och fixas innan. Ville inte göra det i kvällsljus i går, men på´t i dag.

No 110.

Skam den som ger sig upp på torra land, beställer två skjortor på nätet. Size large, hoppas det funkar, det har ju gjort det hittills. Med storleken, alltså. Annars får jag börja jogga. Passar på att beställa två stycken 40×40-ramar också, lång leveranstid på dem och jag hämtar ut dem i butiken när det blir aktuellt.

Dan har i alla fall fått mitt minneshäfte över 2020.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020