Kategorier
Stockholm

Stilleben i ett fönster på Katarinavägen

Inga nyheter denna morgon beträffande Mitt 2020 i färg som ligger hos FedEx i Upplands-Väsby. Det ligger där det ligger, alla chaufförerna har julledigt och ligger där de ligger. Själv kliver jag upp kl 9 och utbrister: Äntligen en ny dag! Eller nåt.

När jag just ska till att anbringa skyddsglaset på nya mobilen, upptäcker jag att instruktionen har försvunnit. Putz weg, liksom. Trots att jag ansträngt mig för att hålla ordning på allt som har med iPhone att göra, lyckas den ändå smyga iväg. Kör skallgång, den måste ju återfinnas! Känns som om jag behöver den. Bloody ´ell! Provar ändå! Går bra, men är inte helt perfekt. Ett par missprydande fläckar syns under glaset. Antar att jag får leva med dem. Men de är jobbiga att se! Går att ta bort visar det sig.

W. Saroyan

Ingen dör så länge hon lever i hjärtat hos dem som älskar henne.
Den här bilden gillar jag mycket! Den hade platsat i det tryckta årsmagasinet om jag hade väntat med det till nu.

På gamla mobilen, inte nya, får jag så ett sms om att TNT/FedEx försökt leverera en försändelse men misslyckats. När då? Ringer upp och får prata med Claudia och det gäller ett paket som de försökte leverera den 18:e, sista dagen jag jobbade före jul. Trevlig person, Claudia, för övrigt. Nytt datum satt till måndag, jag är ju hemma fortfarande då. Men fortfarande bara sms på gamla nallen?!

Ser de två dokumentärerna om Ulf Lundell på SVT Play. En mängd personer intervjuas, bland annat Benny Andersson som precis som jag började med ”Sömnen”, innan han läste ”Jack”. Den senare har däremot jag inte läst. Får också veta att Vardagar 4 och 5 är på gång. Fascinerande!

Ser att jag behöver leta upp mina munskydd eller köpa nya. Från den 7:e januari rekommenderas munskydd i kollektivtrafiken.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2020