Kategorier
Stockholm

BUSS…

…hållplatsen – Bus Stop, heter boken jag sätter ihop på nyårsdagens afton. Den innehåller 29 bilder gjorda vid i huvudsak Skarpövägens och Sarvträsks busshållplatser. Lyxutgåva, bra papper, layflat = dyrt, €72.11 sen tillkommer skatt och frakt. Kollar om Blurb har någon rabatt, ser inget mer än de 15% man alltid får. Skriver ut utkastet på kontorsskrivaren och två bläckpatroner tar slut, lyckligtvis har jag nya i lådan. Tror jag väntar till på måndag med att skicka iväg den.

”Trots sjukvårdens vädjan om små nyårsfiranden valde många att fira in 2021 i folksamlingar på gator och torg. På Götaplatsen samlades omkring 3 000 personer vid tolvslaget.” Klart, när våra politiker tycker att de kan säga en sak men göra en annan, så. Tycker väl inte Löfvéns med flera handlingar i sig är så mycket att tjafsa om, men det är så jäkla klantigt. De kunde ju bara skickat ett bud att göra det de gjorde.

Lördag, vad jag förstå. Vad göra av denna gudsförgätna dag? Ja, inte vet väl jag. Regndropparna dansar på mitt fönsterbleck.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”BUSS…”

Stängt för kommentering.