Kategorier
Stockholm

Sitter och tjurar

Andra januari. Tar mig an Grej of the Day och gör klart terminstartens första. Ledtråd ”sitter och tjurar”. Ger mig sen på mitt ateljébord och försöker få ordning på allt papper och allt material i form av pennor och annat. Behöver nog slänga böcker och använda någon hylla för material istället, även om det bär mig emot. En näve Maria Lang-pocket är först ut. Får bokhyllan i vardagsrummet dammtorkad på köpet. Har ett gäng prydnadssaker på hyllkanterna, gåvor från elever jag haft, minns inte längre vad jag fått från vem, med ett par undantag.

Solen kämpar för att bryta genom molntäcket och det verkar ha slutat regna. Det är i alla fall ljusare ute om än jämngrått. Snart går den ner, solen, och det blir mörktrist igen.

Skönt att få lite städning utförd, så det slipper att gnaga på mitt samvete. Nu kaffe och sista påsen bönor från Dromedario, ecologic från Columbia.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Sitter och tjurar”

Stängt för kommentering.