Kategorier
Stockholm

Hättan av

Ska kanske ta tag i problemet med mina kraschade hårddiskar. Det är väldigt många bilder som saknas i mitt Lightroom-bibliotek och kanske ligger de på de här två externa hårddiskarna?  Kommer i så fall att först få veta om de går att rädda, sen ta ställning till kostnadsförslaget (kanske 4 – 5 000:-/disk). 

Läser Stockholm före Stockholm, en synnerligen intressant bok om de som levde här före oss, på sten-, brons- och järnålder. Den får mig att beställa boken  Brennekyrkia Sochn, lite mer specifikt om söder om söder. Det är ju här jag jobbar och det område jag gärna berättar om för mina elever. 

Hättan.

Lägger in ”munskydd” i mina påminnelser på mobilen. Det ska ju vara såna i kollektivtrafiken från och med på torsdag. 

Får jobba med att kunna se JVM-kvarten Sverige-Finland. Hittar det på Telenor stream men hamnar hela tiden i nåt engelskt kostymdrama. Fattar till sist att den går på Viasat. Matchen som sådan blir en läskig historia. Efter en bra första period, tappar det svenska laget allt och Finland vinner fullt rättvist. Hättan av för vinnarna!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Hättan av”

Stängt för kommentering.