Kategorier
Stockholm

Mando Diao/Sad Café

Kollar lite boxning från förr. Först Slåpå Käftskij i en ojämn match mot Tenand Outy, en jämnare fajt sen mellan Upper Cutson och Rajt Hookkonen. Pow pow smock tjoff-tjoff!

Min stationära dator är otillräknelig! Nu vägrar den starta och när jag stänger av, och startar om, hinner jag skriva in lösenordet innan den hänger sig.  Och den startar inte om på kommando utan bara med on/off-knappen på baksidan. Bör kanske passa på att köpa en ny medan jag fortfarande jobbar och får Apples skolrabatt. Med lite eftertanke tror jag det handlar om att en uppdatering skulle installeras automatiskt och att det inte gick, vilket i sig är ett problem

Byter ut och laddar CD-växlaren med sex nya CD, lyssnar på lite gammaldags stereoanläggningsmusik, som omväxling till spotifydito. En av diskarna är Fanx Tara med Sad Café. Ett band jag först hörde hos en kompis när det begav sig. Letade sen i all skivaffärer jag kunde finna efter ett eget ex, utan resultat. När jag till sist hittade den var det på en gatumarknad i Dublin, Irland.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021