Kategorier
Stockholm

Färgmatchning med korv

Intar min frukost, häller i mig morgonkaffet, inmundigar mitt magnesium och tuggar i mig min D-vitamin. Ute har det börjat snöa. Det lutar så här dags på förmiddagen allt mer åt en bekväm och lat innedag. Kanske med historieläsning och en ny kahoot om nästa GOTD (grej of the day)?

Lyssnar på Thåström och Imperiet på YouTube, Live Orionteatern 1985, fan va bra!

Vardagarna som gick upplevdes initialt som svårfotade, det var ju mörkt när jag hade tillfälle att använda lillkameran. Men det blev ett gäng sköna abstrakta som strax kommer i den här bloggen. Hade energi nog att ta omvägar för att kolla efter potentiella motiv. Överraskande nog!

Färgmatchningen mellan blusen och stegen fick mig att göra den här bilden. En ganska trivial bild i övrigt.

Vill också hinna göra bildstöd till våra fritidsaktiviteter, så att de som inte kan läsa så bra ändå ser vad vi ska göra.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021