Kategorier
Stockholm

Hårda diskar

Tar tag i ärendet med mina brunna externa hårddiskar, tar med dem till Coop för att kolla om det finns något färdigt paket att köpa för att skicka dem till nåt recoverybolag. Min gamle elev som förestår postkontoret på Coop denna söndag, tycker jag ska skicka dem som paket så de blir spårbara och är försäkrade. Får alltså emballera dem själv och hitta någon bra begagnad kartong. I Fejangruppen Applesupport får jag flera förslag vart jag ska skicka dem. Vet dock att det kommer bli dyrt, i värsta fall 5000:- per disk. Några av dem som svarar är ju hemmafixare och föreslår att jag ska ta isär disken och kolla med en adapter om det går att få över bilderna själv, eller bara kolla om det är något så enkelt som en säkring som har gått. Eller bara själva adaptern, alltså den del som jag stoppar i vägguttaget. Hittar en strömadapter till en switch och när jag testar den på båda diskarna snurrar de igång! Ska köpa två ny på Kjell & Co eller Webbhallen i morgon. Återstår att hitta sladdarna från disk till dator. Va kul!

Fotboll mellan två riktigt bra lag på teven, Liverpool och United. Dessbättre går den tidig kväll och inte kl 21-22.45. Dessvärre tar lagen ut varandra och det blir inte så jätteunderhållande.

Bilden: översnöade gatstenar i kvällsljus.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Hårda diskar”

Som gamla sockerbitar, dvs våra hus! Nej jag skojar bara, snygg bild, 8 miljoner! Vilken framtid du har!

Stängt för kommentering.